ویزای شینگن پرتغال
جولای 31, 2018
پیکاپ ویزای امریکا
پیکاپ ویزای امریکا
آگوست 2, 2018

وقت سفارت امریکا

وقت سفارت امریکا

درباره امریکا:

وقت سفارت امریکا را باید یا آنلاین و یا حضوری دریافت کنید، که در ادامه به تفصیل خواهیم گفت.

امریکا کشوری است با جاذبه های توریستی، پزشکی، علمی و اقتصادی فراوان که تعداد زیادی از افراد قصد مهاجرت و یا گردش در این کشور را دارند. همانگونه که می دانید ایران و امریکا روابط کنسولگری و دیپلماتیک ندارند و در نتیجه امریکا در ایران سفارخانه ندارد.

هموطنانی که قصد مهاجرت و یا بازدید از این کشور را دارند می توانند به کشورهای دیگر رفته و از سفارت وقت بگیرند. نکته مهم این است که متاسفانه تمامی سفارتخانه ها پذیرای ایرانیان برای اخذ وقت سفارت نیستند و سفارتخانه های آنکارا، استانبول و دبی ایرانیان را پذیرش می کنند.

 

 

مراحل گرفتن وقت سفارت امریکا چیست؟

شما ابتدا باید فرم درخواست ویزا را پر کرده و سپس به صورت آنلاین برای سفارت ارسال کنید تا وقت سفارت امریکا را دریافت کنید. پیشنهاد ویژه ما به شما این است که اگر فرم DS-160 پر کرده اید و یا تازه قصد اقدام دارید کار خود را به ما بسپارید.

تمامی کسانی که قصد سفر به کشور امریکا را دارند باید بدانند که فقط با داشتن ویزا نمی توانند به امریکا وارد شوند بلکه باید به یکی از فرودگاههای این کشور مراجعه کنند وپس از مصاحبه با افسر مهاجرت و یا حفاظت مرزی گمرک مجوز ورود به این کشور را دریافت کنند.

نکته مهم این است که شما برای سفر به کنسولگری مورد نظر باید حتما از اولین فرصت این کنسولگری آگاهی داشته باشید تا در وقت و هزینه ی شما نیز صرفه جویی شود.

به دلیل ازدحام بالا در افرادی که تقاضای ویزای این کشور را دارند نمی توان زمان مشخصی را برای دریافت وقت از سفارت به متقاضیان گفت.گاهی ممکن است فردا وقت مصاحبه صادر شود و گاهی چندین ماه طول می کشد.

 

 

انواع ویزاهای امریکا چیست؟

  1. ویزای B2 :

متقاضیانی که اهداف توریستی دارند مثل بازدید از اماکن تفریحی، ملاقات دوستان و خویشان و یا معالجه و … .

 

  1. ویزای B1 :

متقاضیانی که بیزینس ویزیتور هستند و به منظور شرکت در جلسه کاری، کنگره، کنفرانس و … قصد سفر به این کشور را دارند.

 

  1. ویزای F1 :

متقاضیانی که دانشجو هستند و قصد تحصیل در دانشگاهها و موسسات را دارند.

 

  1. ویزای F2 :

همسر و یا فرزندان متقتضیان ویزای F1 می توانند ویزا دریافت کنند.

 

  1. ویزای J1 :

جهت شرکت در دوره آموزشی بلند مدت شش ماهه می توان از این طریق اقدام کرد.

 

  1. ویزای J2 :

همسر و فرزندان زیر 21 سال متقاضیان ویزای J1 می توانند ویزا دریافت کنند.

 

  1. ویزای M1 :

هنرجویان به منظور گذراندن دوره های فنی حرفه ای و علمی از این ویزا می توانند استفاده کنند.

 

  1. ویزای k1 :

متقاضیانی که نامزد و یا ازدواج کرده اند می توانند از این ویزا استفاده کنند.

 

  1. ویزای E2 :

افرادی که صاحب شغل و یا کارفرما هستند از این طریق که ویزای سرمایه گذاری است می توانند وارد این کشور شوند.

 

  1. ویزای H1B :

در صورتی که شما از طرف کارفرمایی در این کشور درخواست شغلی داشته باشید می توانید از طریق این ویزای کاری وارد امریکا شوید.

 

  1. ویزای H2A :

کشاورزان فصلی می توانند از این ویزا استفاده کنند.

 

  1. ویزای H2B :

کارگران موقت هم میتوانند با استفاده از این ویزا وارد این کشور شوند.

 

  1. ویزای H3 :

برای آموزش کودکان معلول نیز از این ویزا استفاده می شود.

 

  1. ویزای L :

جهت کار در شعبه امریکایی شرکتی که در آن مشغول به کار هستید می توانید از همین ویزا استفاده کنید.

 

  1. ویزای O :

افرادی که توانایی های خارق العاده دارند می توانند از این ویزا استفاده کنند.

 

  1. ویزای P1 :

ورزشکارانی که برای شرکت در مسابقات می خواهند اقدام کنند نیز از این ویزا استفاده می کنند.

 

  1. ویزای P2 :

هنرمندان مبادلاتی می توانند از این ویزا استفاده کنند.

 

  1. ویزای P3 :

همچنین هنرمندانی که قصد اجرا و اشاعه هنر خود را دارند می توانند از این طریق ویزا دریافت کنند.

 

  1. ویزای Q1 :

افرادی که میخواهند به صورت مبادلاتی در برنامه فرهنگی شرکت کنند نیز می توانند از این ویزا استفاده کنند.

 

 

 

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای امریکا چیست؟

مدارکی که شما برای دریافت ویزای امریکا باید ارائه دهید شامل موارد زیر است:

  • پاسپورت با شش ماه اعتبار
  • شناسنامه
  • کارت ملی
  • سند ازدواج در صورت داشتن تاهل
  • سند طلاق در صورت جدایی
  • پایان خدمت و یا معافیت مخصوص آقایان
  • صفحه تاییدیه مصاحبه که نشان دهد شما در مصاحبه پذیرفته شده اید.

 

این مدارک را شما باید فارغ از نوع ویزای انتخابی خود تهیه کرده و در کنار مدارکی که با توجه به ویزایتان باید ارائه کنید به کنسولگری تحویل دهید. مدارک مربوط به نوع ویزای شما در زیر آمده است:

  • گواهی اشتغال به کار:

این گواهی باید نشان دهد که شما دارای شغل می باشید. با توجه به نوع شغل خود مدرکی که ارائه می کنید نیز می تواند متفاوت باشد. با یک مثال ساده به شرح این گواهی می پردازیم.

به عنوان مثال اگر شما یک کارمند اداری باشید می توانید یک گواهی اشتغال به کار ارائه دهید. پروانه پزشکی، جواز کسب و پروانه وکالت و … میتوانند مدارکی باشند که با توجه به شغل شما قابل ارائه هستند.

  • فیش حقوقی:

در صورتی که شما خود صاحب شرکت باشید باید گردش مالی شرکت را ارائه دهید در غیر این صورت فیش حقوقی سه ماه گذشته کفایت می کند.

  • کارت بازرگانی یا پرسنلی:

این مورد هم شامل افراد کارمند و یا صاحبین مشاغل میگردد.

  • لازم به ذکر است کلیه مدارک باید به زبان انگلیسی رسمی ترجمه شوند.

 

مدارک مالی مورد نیاز:

شما پس از گرفتن وقت سفارت امریکا باید اقدام به تحویل مدارک کنید. از دیگر مدارک لازم، مدارک مالی است که نشان دهد شما از تمکن مالی برخوردار هستید.

  • گردش شش ماهه حساب بانکی
  • نامه تمکن که به زبان انگلیسی باشد و به تایید بانک رسیده باشد.
  • سند ملکی قطعی و یا وکالتی که نشان دهنده تمکن مالی شما باشد.
  • برگه خرید سهام که به نام متقاضی باشد.

فراموش نکنید که برای مراجعه به سفارت بعد از تعیین وقت سفارت امریکا باید حتما ایمیل تایید وقت سفارت را همراه با برگه باکد در روز مصاحبه همراه داشته باشید.

 

 

جهت اخذ وقت سفارت انگلیس و وقت سفارت کلیه کشورها با ما تماس بگیرید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *