ویزای شینگن آلمان
ویزای شینگن آلمان
سپتامبر 11, 2018
مدارک لازم برای ویزای شینگن
مدارک لازم برای ویزای شینگن
سپتامبر 26, 2018

ویزای شینگن اسپانیا

ویزای شینگن اسپانیا

درباره اسپانیا

ویزای شینگن اسپانیا به شما این امکان را می دهد تا وارد خاک این کشور شوید و از جاذبه های بی نظیر این کشور لذت ببرید.

این کشور در جنوب غربی اروپا قرار دارد و با دریاهای مدیترانه، جبل الطارق، خلیج بیسکای و اقیانوس اطلس مرز آبی دارد.

اسپانیا کشوری دموکراتیک است و هر سال تعداد زیادی گردشگر را به خود جذب می کند که می توان گفت از مهم ترین پایه های اقتصادی این کشور قطب گردشگری آن است.

پایتخت کشور اسپانیا شهر مادرید است و زبان رسمی این کشور اسپانیا است. واحد رسمی پول در این کشور یورو است و اسپانیا کشوری توسعه یافته محسوب می شود.

اسپانیا از کشورهای اتحادیه اروپا است که با کشور زیبای پرتغال طولانی ترین مرز یک پارچه را در اتحادیه اروپا تشکیل داده است.

از شهرهای معروف و مهم اسپانیا می توان به مادرید، بارسلون ، والنسیا، سبیا، ساراگوسا، مالاگا، مورسیا و … اشاره کرد که هر کدام جاذبه های خاص خود را دارند.

جزایر قناری هم یکی از 17 منطقه خود مختار اسپانیا محسوب می شود که از مهم ترین جاذبه های گردشگری این کشور زیبا است.

هر سال تعداد زیادی از گردشگران به این منطقه سفر می کنند تا از سواحل زیبا و آب و هوای این جزایر لذت ببرین و استفاده کنند.

کلیسای ساگرادا فامیلیا در شهر کاتالان بنا شده است و هنوز به اتمام نرسیده است. به همین دلیل شما میتوانید به داخل این برج ها بروید و بخش های ناتمام آن را نبینید.

موزه گوگنهایم از عجیب ترین و زیباترین سازه های این کشور است که هنوز هیچ عکاسی نتوانسته است طراحی منحصر به فرد این سازه را به تصویر بکشند.

کلیسای سانتیاگو که از قرن شانزدهم تا به حال بنا شده است و مقصد بسیاری از گردشگران و توریست ها می باشد. با ما تماس بگیرید.

 

 

چگونه وقت سفارت اسپانیا بگیریم؟

برای اخذ وقت سفارت اسپانیا می توانید با ما تماس بگیرید تا به بهترین شکل ممکن شما را راهنمایی کنند و برای شما در کمترین زمان ممکن وقت سفارت اسپانیا را برای شما اخذ کنند.

وقت سفارت اسپانیا را باید داشته باشید تا موفق به اخذ ویزای شینگن این کشور شوید و از سفر بی نظیر خود لذت ببرید.

مشاورین ما شما را در این امر راهنمایی می کنند و راه و چاه را به شما نشان خواهند داد تا بتوانید ویزای شینگن اسپانیا را دریافت کنید.

پس از تماس با همکاران ما در کمترین زمان ممکن وقت سفارت اسپانیا را اخذ خواهید کرد و شما می توانید در تاریخ تعیین شده با در دست داشتن مدارک خود به سفارت اسپانیا مراجعه کنید.

اخذ وقت سفارت اسپانیا به صورت آنلاین انجام می شود و باید هنگام وارد کردن اطلاعات هیچ نقصی در این میان نباشد، کوچکترین اشتباهی منجر به رد در خواست شما خواهد شد.

پس از پایان مراحل ثبت وقت سفارت اسپانیا یک شماره خواهید داشت که می توانید با آن به سفارت مراجعه کنید و مراحل را ادامه دهید.

 

 

چگونه ویزای شینگن اسپانیا بگیریم؟

برای اخذ ویزای شینگن اسپانیا پس از دریافت وقت سفارت اسپانیا باید کلیه مدارک خود را به صورت ترجمه شده به زبان انگلیسی همراه با هزینه صدور ویزا به سفارت تحویل دهید.

هنگام مراجعه به سفارت دقت داشته باشید که مواد اشتعال زا، سلاح سرد و گرم و … همراه نداشته باشید و تنها مدارک و هزینه سفارت را با خود به داخل ببرید.

پس از طی این مراحل باید منتظر پاسخ سفارت بمانید تا پس از دو تا چهار هفته پاسخ سفارت را دریافت کنید و با توجه به آن پاسخ اقدام کنید.

اگر پاسخ سفارت به درخواست شما مثبت باشد می توانید با در دست داشتن پاسپورت خود به سفارت اسپانیا مراجعه کنید تا ویزای اسپانیا به آن ضمیمه شود.

اگر پاسخ سفارت به درخواست شما منفی باشد می توانید پس از برطرف کردن علت ریجکتی درخواست خود دو تا چهار ماه بعد مجددا اقدام نمایید.

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن چیست؟

شما باید برای دریافت ویزای  اسپانیا مدارکی به سفارت اسپانیا تحویل دهید که به شرح زیر است.

  1. فرم سفارت

این فرم را باید به زبان انگلیسی رسمی تکمیل کنید. کوچکترین نقصی در این فرم می تواند منجر به رد درخواست ویزای شما شود.

 

  1. شناسنامه

نشان دهنده هویت ایرانی شماست که باید دارای عکس باشد. کپی از تمام صفحات آن الزامی است.

 

  1. گذرنامه

باید دو صفحه خالی داشته باشد که مهرهای سفارت در آن قرار بگیرند. از زمان صدور ویزا باید حداقل دارای شش ماه اعتبار باشد.

 

  1. عکس

دو قطعه عکس شش در چهار که زمینه سفید داشته باشد و هشتاد درصد صورت متقاضی در آن پیدا باشد. از زمان چاپ این عکس ها نباید بیش از شش ماه گذشته باشد.

 

  1. سند ملکی

این سند باید برای یک خانه، زمین، مغازه و … باشد. در صورتی که قصد ارائه سند اتومبیل خود را دارید باید حداقل به مبلغ صد میلیون تومان ارزش داشته باشد.

 

  1. گواهی اشتغال به کار

این گواهی باید نشان دهد که شما در ایران مشغول به کار هستید که با توجه به نوع شغل شما می تواند متفاوت باشد.

 

  1. گردش حساب

شما باید گردش سه ماه اخیر حساب خود را با مهر و سربرگ بانک ارائه دهید.

 

  1. واچر هتل

برگه ای که نشان دهد شما برای تمام مدتی که قصد اقامت در این کشور دارید هتل رزرو کرده اید.

 

  1. بیمه نامه مسافرتی

این بیمه باید مبلغ 35 هزار یورو از تمامی مخارج تصادفی شما را بپردازد. این مخارج شامل تصادف، بیماری، سرقت، فوت و … می شود.

 

  1. بلیط هواپیما

رزرو بلیط برای رفت و برگشت شما به اسپانیا الزامی است.

 

  1. دعوتنامه

باید از سوی یکی از دوستان و یا بستگان شما باشد. دعوتنامه باید دارای امضای فرستنده و همچنین تاریخ باشد.

 

 

آدرس سفارت اسپانیا در تهران

تهران ، دروس، بلوار شهرزاد، خيابان کماسايي، کوچه اول شرقي، پلاک 10

 

 

جهت مشاوره ویزای گروهی عراق و ویزای شینگن آلمان و وقت سفارت با 02122360894 تماس بگیرید.

به نوشته ما چندتا ستاره میدی؟
[Total: 0 Average: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *