بیمه مسافرتی معتبر برای سفارت

بیمه مسافرتی معتبر

سفرهای داخلی و خارجی به بخشی جدانشدنی از زندگی انسان های امروزی تبدیل شده اند. همه ما در طول سال به اختیار یا به اجبار راهی سفرهای مختلفی می شویم. اما هر سفری آداب و مقدماتی دارد و مقدمه رفتن به سفرهای خارجی اخذ ویزای کشور مقصد است. دریافت ویزا نیز خود آداب و ترتیبی دارد که بدون رعایت آنها قادر به اخذ ویزا نخواهیم بود. به عنوان مثال وقتی که به سفارت مراجعه می کنیم؛ سفارت یک لیست نسبتاً بلند بالا از مدارک و اسناد مختلف را از ما طلب می کند که معمولاً اسم بیمه مسافرتی نیز در این لیست به چشم می خورد. در واقع چون بیمه های درمانی، عمر و… داخلی در خارج از کشور اعتبار ندارند؛ ما موظفیم که برای مدت زمانی که در خارج از کشور هستیم بیمه دیگری تهیه کنیم که اصطلاحاً بیمه مسافرتی نامیده می شود.

 

بیمه مسافرتی

 

بیمه مسافرتی برای سفارت

جدای از اینکه بیمه مسافرتی یکی از شرایط لازم برای اخذ ویزای شینگن است؛ اگر خوب بنگریم خواهیم دید که دریافت بیمه مسافرتی بسیار واجب است. در واقع به دلیل اختلاف زیاد قیمت ارز در داخل و خارج از کشور، یک هزینه اورژانسی هرچند کوچک (مانند مراجعه به پزشک برای درمان سرماخوردگی) می تواند برای ما گران تمام شود. البته بیمه مسافرتی علاوه بر هزینه های درمانی اورژانسی، یک سری دیگر از هزینه های فوری ما را نیز پوشش می دهد که در ادامه به چند مورد از آنها اشاره خواهیم کرد:

  • علاوه بر هزینه های اضطراری پزشکی اگر لازم باشد که شخص در بیمارستان بستری شود؛ هزینه بیمارستان بر عهده بیمه کننده است و چنانچه طول دوره بستری بیش از ده روز شود و بیمار به همراه نیاز داشته باشد؛ بیمه کننده موظف است که هزینه سفر یکی از اقوام وی به عنوان همراه را بپردازد. اما اگر لازم باشد که بیمار به کشور مبدا انتقال داده شود؛ هزینه انتقال وی نیز بر عهده بیمه کننده است. حتی اگر فرد بیمار فوت شود؛ هزینه انتقال جسد نیز با بیمه کننده است. ضمناً اگر کودکی همراه متوفی باشد؛ هزینه بازگشت وی به کشور مبدا هم با شرکت بیمه کننده است.
  • اگر پرواز تا حدی تاخیر داشته باشد که شخص مجبور به پرداخت هزینه های بیشتری جهت سکونت، غذا و… شود؛ می تواند با ارائه فاکتور از بیمه کننده خسارت بگیرد.
  • اگر بار مسافر در مقصد به وی تحویل داده نشود و وسایل گم شده پس از سه هفته پیدا نشوند؛ بیمه کننده ملزم به پرداخت خسارت است اما اگر در این مدت پیدا شوند هزینه ارسال آنها برای مسافر بر عهده بیمه کننده است. حتی اگر مدارک شناسایی مسافر گم شوند؛ پرداخت هزینه دریافت مجدد مدارک نیز از وظایف بیمه کننده می باشد.

 

خرید بیمه مسافرتی برای سفارت

حالا که با مزایای اخذ بیمه مسافرتی آشنا شدید؛ ممکن است سوال کنید که برای تهیه بیمه مسافرتی باید به کجا مراجعه کنیم یا اینکه آیا شرکت های بیمه داخلی، بیمه مسافرتی صادر می کنند؟

در پاسخ به این سوال باید بگوییم از آنجایی که شرکت های بیمه داخلی در خارج از کشور هیچ نمایندگی ندارند؛ نمی توانند بیمه مسافرتی صادر کنند بنابراین برای دریافت بیمه مسافرتی باید به شرکت هایی مراجعه کنیم که اصطلاحاً شرکت کمک رسان نامیده می شوند. از بین شرکت های کمک رسان می توانیم به Mideast، Allianz و… اشاره کنیم. البته برخی از شرکت های بیمه داخلی با شرکت های کمک رسان قرارداد دارند و می توانیم با مراجعه به آنها نیز بیمه مسافرتی دریافت کنیم.

طبق آنچه گفته شد مراجع متعددی برای صدور بیمه مسافرتی وجود دارد که حتماً بیمه نامه هایی با شرایط متنوع نیز صادر می کنند. پس لازم است که قبل از هر اقدامی ابتدا ببینیم که یک بیمه نامه خوب چه شرایطی دارد؟

 

بیمه برای سفارت

 

انواع بیمه مسافرتی

دسته بندی بیمه نامه ها در دو گروه خوب و بد امر اشتباهی است. در واقع یک بیمه مسافرتی خوب، بیمه نامه ای است که با شرایط مسافر و سفر وی مطابقت داشته باشد؛ پس این شرایط ماست که تعیین می کند بیمه دریافتی خوب یا بد است.

به عنوان مثال اگر ما در طول سال بارها ملزم به سفر رفتن هستیم بهتر است که یک بیمه مسافرتی طولانی مدت مثلاً یک ساله دریافت کنیم اما اگر بندرت پیش می آید که راهی سفرهای خارجی شویم بهتر است که مدت اعتبار بیمه دریافتی برابر با طول مدت سفر پیشرو باشد. یکی دیگر از عوامل موثر، سن ما است زیرا شرکت های بیمه کننده مختلف برای گروه های سنی مختلف، خدمات متفاوتی ارائه می دهند پس ما اول باید ببینیم که کدام شرکت برای گروه سنی ما خدمات مناسبتری ارائه می دهد.

از طرف دیگر اگر شرکت های بیمه کننده مختلف را با هم مقایسه کنیم خواهیم دید که شرکت ها اگرچه طرح های تقریباً مشابهی را ارائه می دهند اما سقف تعهدات آنها در طرح های یکسان متفاوت است پس بهتر است شرکتی را انتخاب کنیم که سقف تعهداتش برای طرح موردنظر بالاتر باشد زیرا مبلغ بیشتری از هزینه های اورژانسی را پوشش خواهد کرد.

تا اینجا با مراجع صادرکننده بیمه مسافرتی  و خدماتی که ارائه می دهند؛ آشنا شدیم. حالا لازم است بدانیم که اگر در حین سفر مشکلی پیش آمد و به خدمات بیمه کننده نیاز پیدا کردیم به چه طریقی باید اقدام کنیم؟

اولاً امیدواریم که هیچ نیازی به استفاده از بیمه مسافرتی پیدا نکنیم اما در صورت وقوع یک حادثه می توانیم با شرکت بیمه کننده تماس بگیریم و مشکل پیش آمده را شرح دهیم.شرکت بیمه کننده پس از کسب اطمینان یا اقدام به واریز هزینه موردنظر به حساب ما خواهد کرد و یا اینکه مبلغ را به حساب سازمان طرف ما مثلاً بیمارستان و… واریز خواهد کرد. راه دیگری نیز برای دریافت خسارت وجود دارد؛ بدین ترتیب که خودمان هزینه های اضطراری را پرداخت می کنیم؛ سپس فاکتورهای مذکور را حضوراً به شرکت بیمه کننده تحویل داده و خسارت دریافت می کنیم.

جهت اخذ وقت سفارت و بیمه مسافرتی با ما تماس بگیرید.