پیکاپ پاسپورت کانادا
پیکاپ پاسپورت کانادا
جولای 30, 2018
ثبت نام ویزای کانادا
ثبت نام ویزای کانادا
جولای 31, 2018
پیکاپ پاسپورت انگلیس

پیکاپ پاسپورت انگلیس

پیکاپ پاسپورت انگلیس در شهر های آنکارا و استانبول و در کشور دبی و …  انجام میشود. متقاضیان برای درخواست ویزا باید در روز مصاحبه با مدارک لازم به سفارت انگلیس جهت انگشت نگاری مراجعه کنند. یکی از مدارکی که سفارت از شما می گیرد اصل پاسپورت شما می باشد که در عوض یک برگه خروج از کشور به شما می دهد تا شما بتوانید به ایران بازگردید.

پس از تکمیل پرونده و گذشت دو تا سه هفته از تاریخ تشکیل پرونده ایمیلی به متقاضیان ارسال می شود تا برای دریافت ویزای خود به سفارت مراجعه کنند البته ممکن است این ایمیل حاوی عدم قبولی شما در اخذ ویزای مورد نظر باشد. در این بخش دیگر نیازی به حضور خود متقاضی نیست و فرد می تواند با اعتماد به یک کارگزاری مطمئن مدارک خود را برای پیکاپ پاسپورت به سفارت انگلیس ارسال کند. به عنوان مثال شما یک وکالتنامه به ما می دهید و ما همراه مدارک شما برای اخذ مهر پاسپورت شما اقدام می کنیم.

 

 

در صورت عدم پذیرش سفارت چگونه مدارک را تحویل بگیریم؟

ایمیلی که به شما ارسال می شود یا تایید ویزای شما است و یا رد درخواست شماست و شما را به دریافت مدارکتان دعوت میکند! در صورتی که در ایمیل آمده بود که پس از 14 روز به سفارت مراجعه کنید شما می توانید با در دست داشتن مدارک به سفارت مراجعه کنید در غیر این صورت شما باید مدارکی دیگر که در زیر خواهد آمد ارائه دهید تا مدارکتان برایتان ارسال شود.

 

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزا پس از دریافت ایمیل از سفارت انگلیس چیست؟

  1. اصل رسید سفارت
  2. اصل گذرنامه
  3. وکالتنامه ای که به امضای شما رسیده باشد.
  4. کپی از ایمیل ارسالی توسط سفارت

 

 

مدارک لازم جهت اخذ مدارکمان در صورت عدم موافقت با ویزای فرد چیست؟

در صورتی که برای شما در این ایمیل آمده باشد که مدارک شما تا سه روز دیگر پیکاپ خواهد شد، باید برای دریافت مدارکتان اقدام کنید. فرد باید کپی گذرنامه، وکالتنامه امضا شده و رسید سفارت را برای سفارت ارسال کند و تا حدود 20 تا 30 روز پاسپورت به دست متقاضی در تهران خواهد رسید.

 

 

پیکاپ پاسپورت انگلیس چگونه انجام می شود؟

پیکاپ پاسپورت به فرآیندی می گویند که فرد پس از تکمیل پرونده خود می تواند به یک کارگزاری مثل ما مدارکش را تحویل دهد تا پس از دریافت ایمیل جهت اخذ ویزا ما پاسپورت وی را پیکاپ کرده و در تهران به وی تحویل دهیم.

 

 

مدارک مورد نیاز برای پیکاپ پاسپورت انگلیس چیست؟

  1. اصل پاسپورت متقاصی
  2. پرینت ایمیل ارسال شده از سفارت
  3. واکالتنامه امضا شده از سوی متقاضی
  4. دو قطعه عکس رنگی 5*7 پشت نویسی شده که باید دارای مهر عکاسی باشد.

 

 

پیکاپ ویزای مهاجرتی:

در مورد ویزای مهاجرتی داستان کمی فرق می کند. شما پس از پیکاپ پاسپورت و گذراندن مصاحبه، اصل پاسپورت خود را تحویل می گیرید. سفارت پس از چند ماه موافقت یا عدم موافقت خود را به شما ابلاغ می کند. در صورت موافقت سفارت متقاضی باید طی 14 روز اصل مدارک خود را به سفارت ارسال کند تا ویزای متقاضی در پاسپورت وی الصاق شود.

 

 

پیکاپ ویزای غیر مهاجرتی:

در این بخش پاسپورت شما تا زمان اعلام موافقت آن ها در سفارت می ماند و پس از مدتی ایمیلی برای دریافت پایپورت برای شما خواهد آمد که می توانید برای دریافت مدارک اقدام کنید.

 

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای انگلیس:

  1. اصل گذرنامه با امضا همراه تمامی گذرنامه های قبلی.
  2. هر نفر باید به صورت جداگانه گذرنامه ارائه کند.
  3. 6 قطعه عکس که تمام رخ با زمینه سفید به قطعات 3.5* 4.5 باشد.
  4. اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از تمامی صفحات
  5. اصل و ترجمه سند ازدواج در صورت داشتن تاهل.
  6. اصل و گواهی حساب بانکی با مهر و امضا فقط به زبان انگلیسی باید باشد.نکات مهم در این باره این است که باید حداقل موجودی شخص به ازای هر نفر 500,000,000 ریال باشد. در صورتی که شخص کارفرما و یا سهامدار باشد باید گردش شش ماهه حسابهای شرکت را به زبان انگلیسی ارائه دهد.
  1. اصل و کپی مدارک مربوط به مالکیت خانه، مغازه و … .
  2. اصل و ترجمه مدارکی که مربوط به اشتغال است.

هر فرد متقاضی بسته به شغلی که دارد باید این مدارک را ارئه دهد:

  • فرد بازنشسته: ارائه آخرین حکم بازنشستگی همراه فیش حقوقی سه ماه گذشته.
  • پزشکان: پروانه مطب و یا پروانه دائم پزشکی را باید ارائه دهند.
  • مشاغل دولتی: این دسته از افراد حکم کارگزینی، فیش حقوقی سه ماه گذشته همراه با کارت پرسنلی را باید ارائه دهند.
  • مشاغل غیر دولتی: متقاضیان این دسته باید گواهی اشتغال به کار معتبر با ذکر سمت، فیش حقوقی سه ماه گذشته و همینطور سابقه بیمه تامین اجتماعی را ارائه دهند.
  • دانش آموزان و دانشجویان: اصل گواهی اشتغال به تحصیل خود را باید ارائه دهند.
  • معلمان، اساتید و هیئت علمی دانشگاه: این دسته از متقاضیان باید ضمن ارائه گواهی اشتغال به کار ، سمت و میزان حقوق، سابقه بیمه تامین اجنماعی را نیز ارئه دهند.
  1. برای فرزندانی که بدون والدین قصد سفر دارند اجازه محضری و رسمی والدین الزامی میباشد.
  2. خانم ها یخانه دار باید اصل مدارک شغلی و همینطور مالی همسر را ارئه دهند.
  3. فرم مشخصات فردی و همچنین فرم سفارت انگلیس را باید ارائه دهند.

نکات مهم:

تمامی متقاضیان باید برای انگشت نگاری در سفارت حاضر شوند.

تمامی مدارک باید در صفحات A4 در دو سری کپی شده داخل پرونده باشد.

با توجه به مدارک ارائه شده و نیاز سفارت ممکن است مدارک دیگری از جانب سفارت درخواست گردد که متقاضی ملزم به ارائه آن ها می باشد.

 

 

 

جهت مشاوره ویزای انگلیس و وقت سفارت با مشاوران ما تماس بگیرید.

به نوشته ما چندتا ستاره میدی؟
[Total: 0 Average: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *